Artikkelit

opywriter, olet lämpimästi tervetullut!

Koska luet tätä, etsit kenties arjellesi uutta suuntaa. Lisää motivoivia työtehtäviä, mukavia kollegoita, mahdollisuuksia kehittyä entisestään. Meillä on sinulle hyviä uutisia: Perjantain Turun toimistolla olisi tilaa uudelle luovalle ideanikkarille!

Hae tiimiimme, jos sytyt kampanjasuunnittelusta, puhuttelevista tarinoista ja ideoimisesta. Hallitset monikanavaisen konsepti- ja kampanjasuunnittelun ja ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa. Tiedät, miten ja millä sanankääntein kohderyhmiä puhutellaan. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen, sanavalmis ja täsmällinen. Sinua voi kuvailla hyväksi tyypiksi, jolla on intohimoa ja asennetta.

Me tarjoamme kiinnostavia asiakkuuksia eri toimialoilta ja viihtyisän työyhteisön. Pääset kehittymään ja loistamaan – nostamaan arkesi uudelle tasolle.

Tiedämme, että osaat kirjoittaa. Tee se nyt: lähetä hakemus (sis. palkkatoive ja mahdolliset suosittelijat) sekä työnäytteitä osoitteeseen rekry@perjantai.fi. Kannattaa olla ripeä, sillä hakuaika sulkeutuu jo 10.6.2022.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Mikke Helenius

Kysy lisää:
Mikke Helenius
Operatiivinen johtaja
050 317 0309
etunimi.sukunimi@perjantai.fi