Artikkelit

REKRY: Digital Marketing Specialist

Haluatko auttaa yrityksiä menestymään digimarkkinoinnin avulla? Me etsimme Perjantain Turun toimistolle Digital Marketing Specialistia tukemaan tiimejä monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. 

Oletko sinä Perjantain seuraava vahvistus – digimarkkinoinnin ammattilainen, Growth Hacker? Se tyyppi, joka osaa kuunnella asiakasta, ratkaista haasteita ja laittaa vauhtia asiakkaiden liiketoimintaan digimarkkinoinnin keinoin. Tyyppi, joka tukee kollegojen työtä sisällöntuotannon suunnittelussa, kanavavalinnoissa sekä dataan perustuvassa kehittämisessä ja huolehtii myös teknisestä toteutuksesta yhdessä koodareittemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu digimarkkinoinnin strateginen ja taktinen suunnittelu, tekninen toteutus ja mittaaminen. Tarjoamme sinulle monipuoliset projektit ja mahdollisuuden kehittää digimarkkinointia eri asiakkuuksissa osaavien tiimien kanssa. Olet jo kerryttänyt kokemusta ja näyttöjä mm. Googlen, LinkedInin- ja Facebookin mainostyökalujen käytöstä sekä näihin liittyvästä analytiikasta. Aiempi kokemus markkinoinnin automaation parista on ehdottomasti eduksi! Tehtäviisi tulee monipuolisten kampanjatoteutusten lisäksi kuulumaan muun muassa hakukoneoptimoinnit, hakusana-analyysit, verkkosivuanalytiikan syvällisempi tulkinta sekä mittareiden määrittely, seuranta ja konfigurointi. Kykenet kokoamaan asiakkaan kanssa valituista KPI-mittareista Google DataStudio dashboardin ja virittämään tarvittavat seurannat Google Tag Managerin avulla.

Arvostamme liiketoimintaosaamista ja kaupallista ajattelua. Meille on tärkeää, että osaat pukea digimarkkinoinnin salat ymmärrettävään muotoon ja sparrata sekä valmentaa asiakkaita hyviin, tuloksellisiin käytäntöihin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sekä CV:si, josta on suora linkki LinkedIn-profiiliisi osoitteeseen: rekry@perjantai.fi.

Paikka täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy.

Mikke Helenius

Kysy lisää:
Mikke Helenius
Operatiivinen johtaja
050 317 0309
etunimi.sukunimi@perjantai.fi