Meille perjantailaisille se tarkoittaa avointa kumppanuutta, liiketoimintaymmärrystä sekä intoa puhaltaa yhteen hiileen. Olemme strateginen, koviin tuloksiin tähtäävä, ketterä mainostoimisto: taktiset toimenpiteet ja tarkat aikataulut ovat meille arkipäivää. Eläköön yhdessä onnistumisille.

Strategiat

Strategiat

Katsomme kauas, toimimme tänään

Kun ideat kytkee tukemaan asiakkaidemme liiketoiminnallisia tavoitteita ja yritysstrategioita, lyö markkinointi- ja brändistrateginen ajattelu kättä menestyksekkään, täsmällisesti mitattavan lopputuloksen kanssa. Sano kyllä kasvavalle kilpailukyvylle, nyökkää osallistavalle työpajamallille ja markkinointisuunnitelman jalkauttamiselle vuosisuunnittelun avulla. Toivota toimiva yhteistyö tervetulleeksi.

Luovuus

Luovuus

Tilaa oivaltaa, ymmärrystä toteuttaa 

Me olemme avoimia uudelle. Herkkiä kuuntelijoita, elämästä innostujia, inspiroituneita oivaltajia. Konseptisuunnittelu, ideointi ja totuttujen toimintamallien harkittu rikkominen on joukkuelaji, jossa haastetaan markkinaa, ei asiakasta itseään. Autamme asiakkaitamme erottumaan ja saamaan äänensä kuuluviin. Herätämme, puhuttelemme, alleviivaamme – luomme näkemisen, lukemisen ja kokemisen arvoista sisältöä eri kohderyhmille.

Keinot

Keinot

Ketterästi palvellen ja herkästi kuunnellen

Vaihtoehtoja kaupalliselle viestinnälle, myynnin tuelle ja viestin läpiviemiselle on lukuisia. Me hallitsemme kokonaisuuden ja ymmärrämme eri medioiden lainalaisuudet. Tuotamme laadukasta, puhuttelevaa ja silmiä miellyttävää sisältöä kanavaan kuin kanavaan. Aina aikataulussa, tarvittaessa huomattavan ripeästikin. Meitä on paljon ja siksi pystymme moneen. Kokemus, into ja rohkeus kantavat pitkälle.

Teknologiat

Teknologiat

Mahdollistamme tulevaisuuden toimivat ratkaisut

Juuremme ovat kiertyneet digitaalisten ratkaisujen ympärille niin taustajärjestelmien kuin käyttöliittymien osalta. Sivustot, sovellukset, mittarit ja helposti omaksuttavaan muotoon puristettu data – me hallitsemme ne ja niin paljon enemmän. Hyödynnämme aina toimivimpia ja tehokkaimpia toimintatapoja – jos sellaisia ei ole, luomme niitä. Perjantaille ominaiseen tyyliin kaikki kyllä järjestyy.

Rohkeutta ajatella, oivaltaa ja haastaa. Kyky tavoitella tuloksia. Paikka, jossa luovuus, analytiikka ja taito kohtaavat. Me Perjantailla tiedämme, ettei kaikkea ole vielä keksitty. Uskomme ideoihin, ystävällisyyteen, ihmislähtöiseen palvelukulttuuriin ja innostumme teknologioista. Olemme yli 30 asiantuntijan itsenäinen suunnittelutoimisto, jonka teot puhuvat puolestaan.

Ota yhteyttä