Työt

Pohjoismaiden johtava eristevalmistaja

Jackon Finland Oy

Jackon Finland Oy tunnetaan pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyistä ratkaisuista rakentamiseen, pakkaamiseen sekä teollisuuden eri aloille. Yritys syntyi ThermiSolin, Tuplerin, Epsiran ja Pohjoismaisen Solumuovin liityttyä yhteen vuonna 2020. Jackon Finland on osa pohjoismaiden johtavaa EPS-, XPS-, EPP-eristeiden ja -pakkausten valmistajaa, Jackon Groupia.

Kun monta vahvaa toimijaa sulautuu yhdeksi, edellytetään markkinointiviestinnältä joustoa ja oivalluksia – kuinka yhdenmukaistaa viestiä ja kiteyttää olennainen? Toteuttamamme visuaalinen linja ja selkeät viestit summaavat onnistuneesti yhteen Jackon Finlandin ytimen.

Yrityskaupan myötä kaikki uudistui: muun muassa monipuolisen tuotepaletin kokoava sivusto, pakkaukset, esitteet, uutiskirjeet, sosiaalinen media... Iso urakka kantoi nopeasti hedelmää, sillä Jackon Finland on nyt yhä useamman rakentamisen ammattilaisen ykkösvalinta. Yhteistyömme on jatkunut fuusion käynnistämästä brändiuudistuksesta toistuviin taktisiin toimenpiteisiin. Näin Jackon Finland pysyy rakentamisen ja teollisuuden asiantuntijoiden ja osaajien mielessä myös jatkossa.

Kari Korpelainen

Kysy lisää:
Kari Korpelainen
Toimitusjohtaja
050 317 0322
etunimi.sukunimi@perjantai.fi