Työt

Vuosikello™-sovellus

Perjantai

Avoin kumppanuus, liiketoimintaymmärrys ja strateginen, koviin tuloksiin tähtäävä ketterä mainostoimistotyö on johdattanut meidät myös ketterään sovellusliiketoimintaan. Vuosien varrella olemme saaneet kehittää asiakkaittemme tarpeisiin eri tyyppisiä liikkeenjohdon työkaluja, joista meille on kehittynyt oma sovelluskehitystiimi sekä -liiketoiminta.

Perjantain sovelluskehityksen yksi osaamisnäyte on VuosikelloTM-sovellus, joka säästää aikaa ja resursseja ja tuo tehoa suunnitelmien hallintaan ja jalkauttamiseen. Sovellus kehitettiin alun perin asiakkaan aitoon tarpeeseen, jossa excelien sijaan piti saada reaaliaikainen, helppo, läpinäkyvyyttä lisäävä työkalu koko organisaation käyttöön. 

VuosikelloTM-sovellus on otettu käyttöön monipuolisesti organisaation erilaisiin tarpeisiin ja tarvittaessa pystymme kehittämään asiakaskohtaisia lisäominaisuuksia. Kaikille VuosikelloTM-asiakkaille on ominaista se, että sovellus on auttanut ja helpottanut heidän työarkeaan. Esimerkiksi Suomalaisessa Kirjakaupassa tämä on toteutunut erinomaisesti.

Suomalainen Kirjakauppa:

"Tuplatekeminen loppui ketjussamme –Vuosikellolla 90% ajansäästö entiseen verrattuna.”

Suomalainen Kirjakauppa käyttää organisaationsa markkinoinnissa, myynnissä sekä tuotannonsuunnittelussa Vuosikello™-sovellusta. – Ennen tiedot olivat hajallaan Exceleissä, joiden työstäminen tuntui raskaalta. Nyt 67 liikkeen, verkkokaupan ja lähes 500 henkilön tiedonkulku hallitaan yhdellä työkalulla, kiteyttää valikoimanohjauksen kehityspäällikkö Maarit Koivunen.

Lue lisää

Katso lisää: vuosikello.fi

Ritva Laine

Kysy lisää:
Ritva Laine
Asiakkuusjohtaja
044 743 8426
etunimi.sukunimi@perjantai.fi