Artikkelit

Sovellus­liike­toiminta

Meiltä ei tarvitse osata kysyä tiettyä ratkaisua – riittää, kun heittää meille haasteen, jonka haluaa ratkaista. Tähän tapaan syntyi myös Vuosikello™-sovellus: asiakkaallamme oli haasteena monitahoisen organisaation markkinoinnin vuosisuunnittelun hallinta, johon hän kysyi meiltä apua. Valmista työkalua ei löytynyt, joten me kehitimme sellaisen, kertoo Perjantai Markkinointiviestinnän Head of Digital Mikke Helenius.

Nettiteknologiat ja sovelluskehitys ovat olleet mukana Perjantain toiminnan ytimessä aina sen perustamisesta, vuodesta 2004 lähtien. Vuosikellon ja muiden liiketoimintaa tukevien digiratkaisujen takana on työpari Mikke Helenius & Jussi Niinikoski. Vuosikymmenien kokemuksen tuomalla varmuudella nämä digitaalisen markkinoinnin ja ohjelmistokokehityksen monitoimijat tietävät, miten tukea yritysten markkinointia, myyntiä ja johtoa. Tukenaan miehillä on Perjantain osaava ja sitoutunut digitiimi, joka varmistaa asiakastyytyväisyyden myös sovellusten käyttöönottojen ja aikataulujen osalta.

Olemme tietoisesti halunneet astua ulos mainostoimistojen perinteiseltä tontilta kehittämällä sovellusliiketoimintaamme.  Meillä on erinomaiset valmiudet monipuolisiin ja haastavampiin sovellusprojekteihin sekä erilaisiin digitoteutuksiin, kun Perjantain liiketoiminta- ja markkinointiosaaminen yhdistyy insinööritaitoon, toteaa Mikke Helenius, jolla on merkittävä rooli asiakkaan ja tiimin yhteistyössä – sovelluksen tarvekartoituksesta räätälöintiin ja käyttöönotosta aina käyttäjien koulutukseen asti.

Asiakkaan tarpeiden pohjalta ja innovatiivisen kehitystyön tuloksena on yritysten ja yhteisöjen käyttöön syntynyt muun muassa sovellukset Scope, Precis ja VuosikelloTM.  Scope on pelillistetty oppimisalusta henkilöstön, jakeluteiden ja alihankkijoiden kouluttamiseen. Precis on puolestaan myynti- ja markkinointitiimeille suunnattu iPad-esityssovellus, joka tekee myynti- ja markkinointimateriaalien jakelusta, hallinnoinnista ja esittämisestä helppoa. VuosikelloTM on suunnitelmien hallintaan ja jalkauttamiseen kehitetty sovellus, joka tarjoaa reaaliaikaisen tiedon helposti ja vaivattomasti koko organisaatiolle.

Mikke Helenius

Kysy lisää:
Mikke Helenius
COO, Head of Digital
050 317 0309
etunimi.sukunimi@perjantai.fi

Ritva Laine

Kysy lisää:
Ritva Laine
Asiakkuusjohtaja
044 743 8426
etunimi.sukunimi@perjantai.fi